Cautare

3055 de rezultate pentru "radu marcel" (3.64 secunde)
Responsabilul este un super general, Marcel Opris, seful STS, protejatul si, in acelasi timp, protectorul lui Traian Basescu.
Aceasta este declaratia lui Marcel Dragu, presedintele Uniunii Judetene a Asociatiilor de Proprietari Constanta referitor la linia telefonica infiintata special pentru reclamatiile privind facturile la intretinere. Acest serviciu telefonic a fost pus la dispozitia populatiei, dupa parerea lui Marcel Dragu, pentru a-i face pe oameni sa "taca din gura".
"Numai niste minti bolnave pot face trimitere la asta" Viceprimarul Capitalei Marcel Nicolaescu face glume pe seama copilului ucis de caini maidanezi, in timp ce presedintele FRF Mircea Sandu le ofera parintilor si fratelui care a luat parte la carnagiu bilete la meciul Romania-Ungaria, "in semn de mangaiere".
Dezvoltarea economica si sociala intensa ce caracterizeaza regiunea Dobrogei si in mod special judetul Constanta a determinat compania de telefonie mobila Cosmote Romania sa efectueze in judetul de la malul marii investitii de peste 25 milioane de euro, numai in primul an de la aparitia pe piata a acestui nou operator de telefonie mobila din Romania, a aratat ieri in cadrul unei conferinte de presa desfasurata la Hotel Ibis din Constanta Marcel Liznic, manager Implementare Retea Radio in cadrul Cosmote Romania.
Acesta a fost sfatul dat de Bogdan Marcel Pandelica, presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului, prezent ieri la Craiova.
Social democratii au votat, in sedinta Consiliul Politic National, desemnarea lui Marcel Ciolacu pentru functia de premier. ... Anterior sedintei, Marcel Ciolacu declara ca este normal ca PSD sa aiba prioritate deoarece au castigat alegerile generale.
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a tinut sa arate astazi ca stie si cu sapa, nu doar cu mapa. Marcel Ciolacu a plantat puieti in judetul Buzau, intr-o zona pe care Romsilva vrea sa o reimpadureasca.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine introducerea impozitarii progresive, in replica la declaratiile liberalilor, care se opun schimbarii cotei unice de impozitare. "Sa facem un pas catre tarile dezvoltate", a spus, luni, seful social-democratilor, Marcel Ciolacu.
Social democratii au votat, in sedinta Consiliul Politic National, desemnarea lui Marcel Ciolacu pentru functia de premier. ... Anterior sedintei, Marcel Ciolacu declara ca este normal ca PSD sa aiba prioritate deoarece au castigat alegerile generale. ... Social-democratii intentioneaza sa-l propuna ca premier pe Marcel Ciolacu in prima parte a rotatiei.
PSD ar fi dispus sa il sustina pe Nicolae Ciuca la alegerile prezidentiale, cu conditia ca Marcel Ciolacu sa conduca Guvernul, sustin atat surse din PSD, cat si din PNL.
Crin Antonescu - presedinte Radu Stroe - secretar general Vicepresedintii: Aristotel Cancescu, Daniel Chitoiu, Mircea Diaconu, Victor Paul Dobre, Relu Fenechiu, Raducu Filipescu, Lucian Iliescu, Rares Manescu, Vlad Moisescu, Norica Nicolai, Cornel Popa, Dan Radu Rusanu, Romeo Stavarache, Varujan Vosganian si Mihai Voicu.
La Organizatia Judeteana de Tineret - presedinte Radu Babus. Junul social-democrat Radu Babus este directorul Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public si Privat si este fiul lui Constantin Babus (director cu state vechi de plata in Primaria Constanta, de unde si legatura...).
Relatiile Prefectura - Primaria Municipiului Constanta sunt, pe zi ce trece, din ce in ce mai incordate, in ciuda faptului ca prefectul Danut Culetu declara, in urma cu ceva timp, ca este dispus sa discute cu primarul Radu Mazare pe teme care vizeaza municipiul.
Cine va fi candidatul PDL la Primaria Craiova, unde se va angaja fostul prefect de Dolj sau ce probleme au procurorii zilelor noastre sunt doar cateva dintre raspunsurile date de Radu Berceanu, senator PDL de Dolj, intr-un interviu acordat GdS.
Asadar, daca cele patru partide aflate la guvernare vor reusi sa il schimbe pe social-democratul Nicolae Vacaroiu din functia de presedinte al Senatului, parlamentarii Puterii il vor instala in loc pe democratul Radu Berceanu. ... Radu Berceanu nu a stiut, de foarte multe ori, sa isi tina gura.
In cadrul ultimei sedinte a Biroului Permanent Judetean (BPJ) al PD Salaj, care a avut loc marti, Radu Capilnasiu a anuntat ca se retrage din competitia pentru castigarea fotoliului de presedinte al organizatiei judetene, preferand sa se gandeasca la "esalonul doi", si anume la fotoliul de presedinte executiv.
Radu Stroe, presedinte al Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI, solicita membrilor CSAT sa ia in discutie declasificarea a doua hotarari a CSAT, din 2002 si din 2004, referitoare la interceptarea telefoanelor.
Sorin Marian Paveliu, deputat de Gorj, a initiat o campanie de strangere de semnaturi, in vederea demiterii directorului Serviciului Roman de Informatii, Radu Timofte, acuzat ca l-a mentinut in functie pe seful SRI Gorj, Ion Faget, despre care s-a stabilit ca a facut politie politica si dupa 1991.
In jurul orei 21:45, in fata baracii, sergentul Ion Radu le-a atras atentia soldatilor Dorr si Vulpe asupra faptului ca, pe o movila, acoperita de zapada, aflata la vreo 15-20 de metri, se vedea o silueta intunecata.
Aceasta pentru ca, dupa cum sustine primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, "conflictul dintre detinatorii de structuri de cazare si minister este abia la inceput". ... "Vara bulgareasca" Radu Mazare si-a reiterat convingerea pe care si-a format-o in legatura cu ministrul Mediului, declarand pentru "Replica":
google-analytics.com